mhm.

Nu har tydligen datumet kommit för att kolla in banken igen.. kanske blir skillnad nu på bolåns summan!? vem vet de räknar ju så mysko. Har dock denna gång hittat en  liten etta med fast pris som jag kanske får råd med, men då kommer ett par frågor upp i det sammanhanget. T.ex kan jag göra något med den för att den ska stiga i pris? sen har jag ju en lägenhet med 3 månaders uppsägnings tid! och sen finns det lite annat som jag tar hänsyn till. i den mån det går. Face it " A god diel is a god diel " och om det är det så är det svårt att tacka nej. det är ju så jävla svårt att hitta bra lyor i norrtan. Och om man fortsätter på hyres så kommer det bara bli en ond cirkel med pengar i skön. jag vill ju rätt gärna komma ifrån norrtan och det kommer att vara lättare med bostäder om jag börjar köpa i finanskris "that´s it" men som jag sade till michaela om jag inte känner att det är ett bra köp så tar det längre tid. iomed att jag tjänar inte så mycket pengar och då inte får så mkt i lån.. " får så lite att det inte går att se på hemnet efter lya måste leta efter privat " OCH DET HÄNDER INTE SÅ OFTA ATT MAN HITTAR DET.! TYP ALDRIG, jag har haft ett låne löfte i ett år utan att hitta någon lya..!

Det är dok lite tråkigt att flytta igen för det första så trivs jah skapligt i huset men trivs bäst i lägenhet. *Frächare*
sen har jag som jah sagt tidigare en inneboende "michaela". som bara bott här i typ en månad och det är ju inte så länge om det går fort så att säga. och det blir ju en massa jobbiga flyttar för henne också! =(

Fast det finns ju som sagt fördelar också. Troligt vis blir min månads kostnad mindre om jag köper en mindre lya och det är ju inte fel eftersom att jag går runt näppt och jämt som det är! hmm.......

tåls nog att fundera på detta!! =)

nu känner jag att jag bara pratar i circlar! men det är min blogg och ditt fel att du läser så skyll dig själv om du inte orkar med circel prat. HAHA..... MUPPOOO ... så slit och släng nu går jag till  min säng!!

va fan

Orkar inte skriva något specielt , jag anser att min blogg är muppoo. och händer det inget roligt/spec. i mitt liv så skriver jag inget That´s it

hämskt

Idag har det varit en riktigt hämsk dag.. på jobbet har jah kännt mig helt död! hel matttt... jah orkar inte skriva något idag ... men krya på dig världen och ses och hej!

Dagen

Finns inte så mkt att berätta om dagen den har varit rätt soft har bara chillat och varit och handlat med michaela vi var även föbi min moster och träffade 2av mina kussiner. Lånade en film av dem hotel roanda. Ikväll ska vi äta exotisk glass och kolla på sex drive hoppas den är bra! =)

Påskhelgen

Jag har haft en riktigt lugn och nice helg, har ingte gjort många tag alls! Har haft min morbror på besök och som vanligt när vi ses så antingen så spelar vi eller så festar vi . denna helg vart det spelande!=).. Har varit på Middag hos mina päron och idag hos mormor.. det är rätt soft hos mormor tror jag ska börja besöka henne lite mera! =).. har även träffat mina kussiner brukar inte träffa dem så ofta tyvär men det är alltid lika roligt att se dem !!=))

Idag

Tjollahopp.. idag har jag inte funderat på något.. har varit rätt harmoniskt i huvet.. Men jag har gjort några stora grejor iaf, jag har mublerat om i sovrummet men vet inte om det blev den bästa lösningen men jag får väl vänt tills michaela kommer hem så får vi se vad hon tycker!=).. Jag har även skrapat ihopp lite vuxen poeng ..... MHmm Jah har tvättat idag!

Fundering!

Jag har en fundering som någon kanske kan hjälpa mig med..??
Jag funderar på att om "man" födds med 2kön (Alltså både penis och vegina) då kan man ju utgå ifrån att man har en livmoder och testiklar som produserar spermier.! I vissa tillfällen så väntar läkere med föreldrars tillstånd att ta bort det ena könet bara för att men ska se vilken läggning barnet får innan man "klipper av eller syr ihopp".
Funderingen är denna kan Pojk/flickan med dubbelkännet blir Själv gravid!?? *klurit*

Kväll

Nu är det kväll och jag har inte kommit på något att skriva än .. men jag kan ju berätta mitt liv hittisl i snabba drag!!
Föddes 1985. tidig pratare. började skolan slutade skolan kämpade på att flytta hemmifrån jobbade flyttade, flyttade igen bor i kvisthammera med Michaela det är spännande, jobbar på tebex spännande och se hur länge det blir. I det stora hela trivs jag skapligt med allt nu. vissa saker kunde vara anurlunda men så är det väl för alla kan jag tänka mig!?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0