Parken

Det blir parken på lördag om någon är sugen på att titta förbi för lite sofistikerat dyng sällskap =D för mer info om händelsen ring 07332246..

aha

får väl skriva något! Hmm.. i helgen så var det i fredags lite god dricka med sofistikerat sällskap, som slutade med krogen och teatern sen hem. i lördags började med vin sen bolaget mat parken lite kubb så där. basket mat . KOSKIN - SVART! godmorgon det är söndag nu tydligen =)

citat

Ett bra och rätt citat från tobbe på ett tidigare inlägg!! =) / Sanningen om kvinnor: Vad du än säger eller gör så är det fel... Även om du gör som dom tycker :S

hmm..

Idag så drabbades jag av min berömda tur. Jag fick reda på att min mobil finns att hämt på lilla torget! =)).. när jag kom ner så sa de åt mig att det ända paketet som saknades var mitt =))

...

capoeira up visning i rimbo idag .. gick bra fick blommor!!

Ok

Facket menade jag och inte försäkringskassan.. och nej challe min stavning suger!!! =))


second chance

My eyes are open wide
By the way I made it through the day
I watch the world outside
By the way I'm leaving out today

tankar

1. Jag tror jag är bäst
2. Jag tror att jag är snäll
3. Jag tror att jag är GO
4. Jag vet defenitift en som är muppo!! =))

Fy Faan

asså fyfan vad deprimerad man blir asså.......... shit vad och hur fan ska jag göra dethär?!

Tack för det rådet ante

För ett tag sen fick jag höra från andreas att man kan rätt lätt få lån till handpening på bolån från försäkringskassan.
Jag uppskattar att du kollat upp sånt och vill hjälpa, Men som jag sa till honom så är jag inte så intresserad av det nu/längre, jag har kommit i rätt bra vågor nu. trivs att bo i kvisthammera och med michaela. ( och ante jag vet inte längre om något av det som vi har pratat om ).


fråga

En fråga
ett ärligt svar

det är allt du får.

du får fråga mig en fråga, (i privat medelande, PM)
en fråga om nånting,
hur galet eller konstig fråga det än är
så lovar jag att svara ärligt.


Hej alla glada stollar!!!

Hej på er alla idag tänker jag skriva om vad jag gjort och något jag inte fattar!!
IDAG:
Idag har jag vart på banken och löst 3 lån det blev lyckat fick tillochmed pengar över wippidoo!
Så som alla som känner mig så var det ju självklar dax för firande, och det blev det ..=))
Firade med michaela och en engångs grill och facktiskt ja flask kare! trot eller ej men jag åt fläsk kött!! och det smakade faktiskt bra!!.. men det som smakade bäst var michaela´s klyft potatis som hon gjorde smakade helt underbart, och tänk då på att vi inte har ungn!! =))

Noll Fatt:

Till alla killar där ute dax att slå våra "kloka" huvuden i hopp och försöka lista ut hur tjejernas tankar fungerar!! =))

Mina Bröder Undrar
CITAT: Jag förstår dem inte jag kan inte vara utan dem, hur vet jag vem som är rätt..

CITAT : Hur fungerar de och hur får man ett riktigt bra förhållande om man inte förstår sig på dem!!??


Mina lösningar.!! :
 
Vet inte hur de fungerar riktigt men man kan ju testa att fråga det man undrar över oftast får man svar om de inte är rädda och då ska man inte presse dem, När de vill berätta så gör de väl de! och nej det är väl klart man inte kan vara utan dem inte änns om man är bög tror jag, man vet inte vem som är "rätt" för sig, men jag anser att man ska försöka på den som känns rätt..!!
Jag vet inte men jag tror att om man hittar någon man trivs ihopp med och om man har bra kominikation så får man ett bra förhållande men defenitivt A & O är kominikation..!!

Om någon annan har någon bättre förslag så skriv till..!! =))

//hoppas någon iaf blir smartare av mina skumma ideér =))
Hej!!

BY THE WAY

Riktigt bra musik
THE SOUND OF MADNESS - second chance
har ni inte lyssnat på dem så gör det!!


SvenneBanan

asså hellt seriös vad är det för låt!?
Och det hämska är att det kommer ju att bli sommar hit
Och det värsta är att men får ju skiten på Hjärnan
Och det ABSOLUTA VÄRSTA är väl att man kommer att börja gilla skiten efter ett tag!!!!!!!!!


Vad med mig.... VÅGA VÄGRA SKITEN!!!!!!!!!!

Dagen!

I dag har jag varit på min årliga tändläkar kontroll ... hmm.. min tanläkare är fort farande på mig om att jag ska ta bort mina visdoms tänder.. men förra året sa han att det skulle kosta typ 2500 per tand. i år sa han 1500kr/st så jag undrar .. om jag väntar typ 2 år till kommer han att ge mig 500kr då om han får ta bort dem!?!?...... hehe troligt vis inte men det vore coolt...
Min mamma fyllde 55 idag så det vart lite fika hos tanten ;o).. jag och brorsan gav henne 500kr till en tattuering som hon bestämt sig för att göra!!
Annars har jag inte så mkt att förtelja om dagen så...
ses och hej

// PS : årdning och reda en låda vin på fredag! =))

Hurtigt!!

Nu känner jag mig grym. som jag berättade så har jag ju gymmat idag och nu har jag varit ute och gått med Michaela också! =)).. riktigt nice asså om jag får säga det själv!! Är på G igen! nu ska jah sova så.. natti natti!

Allmänt om mig!

Idag efter jobbet så tränade jag på gym, första gången på väldigt länge.. för er som inte visste det så har jag haft väldiga problem med mina axlar!! To bad for me! Idag bestämde jag mig för att det får bära eller brista typ jag skiter i vad som händer med de nu.. måste ju få tränna!! =)).. efter jobbet så fans det färdiglagad kyckling hemma som Michaela hade gjort. Väldigt gott.. fick lagom energi för att jobba lite mera!! =))...

UT!!

Nu ska jag inte skriva något mer för idag men det bra nog bra än då, jag ska ner på stan nu och köpa mat åt mina råttor och så ska jag köpa en perm åt mina viktiga paper!

köpenhammn

Idag frågade mickis mig om jag vill förlja med henne till köpenhammn för att ifs se på något rock band som kallas vains of jenna.. Jag sa att jag ska fundera på saken, kan ju bli kul att åka med sin rummi på fylle resa till danmark och festa med en massa sminkade killar och rokkiga tjejer.. haha =)) som alla vet är jag inte så hemma på rock frånten gammal hiphopare som man är... men men , =)) kul kanske det kan bli änndå..!!

Plugg

Jag har bestämt mig för att äntligen börja ta tag i mitt liv ordentligt.
Jag ska äntligen börja ta upp mitt pluggande till fritids pedagog..!
Har ingen anning om vad som kommer att hände med allt, Mig , Mickis, plugget, jobbet, boende.. Men erkänn lite spännande är det!

Insikt

Jag fick en underbarelse under en diskotion jag hade förut.. och det var en förvirrande sådan, någon person sa till mig förut, Vore det inte lättare att veta och tänka ut allt ist för att vänta och se??...
Faktum är hur ska man kunna tänka ut något när man inte vet något? om jag hade veta något så hade det ju varit en massa lättare eller hur?
Te.x om man inte vet om man ska plugga eller jobba. Bo kvar eller i lägenhet!? kännslor ursh jobbigt, man blir ju helt tom i huvudet.! =)..


// Från micke till er alla en riktigt skum tanke stund =P

Min helg

Tänkte väl att jag måste skriva något här iaf..=)
Under valborgshelgen var det rätt lungt typ. På valborg softade jag med ante och maria kollade på film åt lite god mat och käkade en jävligt god glass.. " kak degs glass " =)).. i fredags så var jag och mickis hos mamma och pappa och skulle grilla men det vart en flopp så vi stekte köttet ist! ..
I lördags så hände det lite mera saker dock.. startade dagen med att åka till fisksätra och träffade lena och adam, vi grillade på en holme och drack lite öl riktigt soft asså. efter det begav jag mig till en "inflyttnings fest" i tumba, där träffade jag riktigt mång nya nice människor. hade skit kul där tydligen finns det något som heter uno drick leken för alla som inte visste det! det fanns jusst en sak i den leken som var "Jag har aldrig" diggar de rätt soft särskilt när det är en tjej där som bara pratar finska! =))... festen för mig dog väl ut typ vid 5 snåret på morgonen då jag begav mig med buss hemåt! jag skulle ha åkt samtidigt som två utav tjejerna på festen men väntade en buss till.. tur va väl det för när jag gick ner till den senare bussen som gick en timme senare så (vilka träffade jag där nere) hehe jo precis de två som inte hann med bussen! rätt spännande resa eftersom jag aldrig åkt buss från tumba någon gång men jag tyckte ju att jag var smart iaf jag hade skrivit upp allt jag behövde veta i handen!! =)... halva buss resan in så kollade jag i min hand där det stod enbart BUSS NR 719... suck!! tänkte direkt "Vart fan är jag på väg vart går jag av"??? hoppade av där jag kände att det kanske var rätt var, var helt lost. trode jag iaf, men när jag gick runt hörnet så taaadaaa jag var på söder!!! =)).. shit jag måde nog inte så bra..!!! summa summaru jag åkte kl 5 från tumba och var hemma i sängen typ kl 8 .. =) // Puss och hej om du är tjej

RSS 2.0